2343024911 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΥ-ΣΑΒ 09:00-14:00

Εμπορική Πολιτική

Όροι και διαδικασία αντικατάστασης

Η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη όσον αφορά την ενδεχόμενη τοποθέτηση ελαττωματικού προϊόντος στην παραγγελία σας και στην αντικατάσταση του εφόσον η ενημέρωση από εσάς γίνει το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου, το ρούχο θα πρέπει να έχει τις ετικέτες και την αρχική του συσκευασία. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

  1. Το φωτογραφίζετε ώστε να φαίνεται καθαρά το ελαττωματικό του σημείο και αποστέλλετε την φωτογραφία με email στο info@selina.gr, ή εναλλακτικά με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook.
  2. Εφόσον η φωτογραφία αποδεικνύει πως ισχύουν οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να οριστικοποιήσουμε την αντικατάσταση του.
  3. Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν χωρίς έξοδα αποστολής και με χρόνο παράδοσης 2-6 εργάσιμες μέρες για Ελλάδα και 7-12 εργάσιμες για Κύπρο και Ευρώπη. Παραδίδετε το ελαττωματικό προϊόν στην μεταφορική την στιγμή που θα σας δοθεί το νέο πακέτο.

Όροι και διαδικασία αλλαγής

Η διαδικασία που αφορά αλλαγή μεγέθους, χρώματος ή κωδικού. Το αίτημα σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον η ενημέρωση αλλαγής γίνει από εσάς το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου, το ρούχο να βρίσκετε στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει υποστεί φθορές και δεν έχει αφαιρεθεί η ετικέτα. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

  1. Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στις μέρες και ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου (Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες λειτουργίας καταστημάτων και Σάββατο 09:00-17:00) ή συμπληρώνετε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook.
  2. Η αλλαγή μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο ρούχο δικής σας επιλογής, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας .
  3. Η πρώτη αλλαγή δεν εμπεριέχει έξοδα αποστολής. Κάθε επόμενη θα επιβαρύνει εσάς και το κόστος ανέρχεται στα 5,00 ευρώ.
  4. Εάν το νέο προϊόν είναι χαμηλότερης αξίας το ποσό της διαφοράς θα πιστωθεί στο όνομα σας και θα αφαιρεθεί από μελλοντική παραγγελία. Αν το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας η διαφορά θα πληρωθεί στην μεταφορική με την παράδοση του νέου πακέτου.
  5. Η αλλαγή γίνεται σε διάστημα 2-6 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα . Η μεταφορική θα σας παραδώσει το πακέτο της αλλαγής και θα παραλάβει το αρχικό σας.

Όροι και διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας εντός 12 ωρών από την ολοκλήρωση της και σε κάθε περίπτωση πριν αυτή αποσταλεί από εμάς.

ΑΦΙΣΑ ΕΣΠΑ